SANT POL DE MAR

https://thecup.cat/wp-content/uploads/2019/06/1599px-Iglesia_de_Sant_Jaume-Sant_Pol_de_Mar_6.jpg

Situat a 49 quilòmetres de Barcelona, Sant Pol de Mar, es converteix en un indret ideal per a passar-hi uns dies de tranquil·litat, gaudint d’un entorn agradable i relaxat. Es caracteritza per les seves cases blanques i carrers estrets, que fan d’aquest un exemple clàssic de vila mediterrània. En destaquen les seves platges, de sorra neta i granulada. El Passeig de la Punta que ofereix una espectacular panoràmica de la costa, les façanes de les cases modernistes, amb el treball del ferro forjat, el trencadís i la rajola catalana. l’Ermita de Sant Pau, donà el nom a la vila.

Així com també és notable la variada oferta de restauració, de qualitat, de la qual en destaquen l’Hotel – Escola de Sant Pol, fundada l’any 1966, la trajectòria del qual li ha atorgat un notori reconeixement.

Propostes:

  • Itinerari pel Camí de Ronda de Sant Pol: es tracta d’una passejada temàtica pel poble seguint una ruta que discorre, en la seva major part, propera al mar. Ressegueix tota la costa permetent al visitant de gaudir de les platges –algunes d’aquestes petites i rocoses- que diferencien Sant Pol de la resta del Maresme i es perd per alguns dels racons més emblemàtics i significatius del poble. L’itinerari connecta, a la vegada, amb altres rutes i punts d’interès i permet al visitant d’organitzar-se la seva pròpia visita per Sant Pol.
  • Itinerari pel Patrimoni: es tracta d’una ruta, a peu i per lliure, que transcorre pels carrers, places, racons i façanes més característics de la vila, transportant al visitant per la història, les tradicions i el llegat arquitectònic i artístic de Sant Pol, que el poble ha sabut conservar sàviament sense perdre la seva personalitat.

Per a més informació:

Oficina de Turisme
Tel. 93 760 45 47
Web: www.santpol.cat
mail: ofturisme@santpol.cat

thecup-footer-logo-pineda-7

The CUP és un torneig de futbol juvenil referència en el sector on equips de gran nivell preparen la temporada amb les màximes garanties.

Media Partner

All contents © copyright