Pineda de Mar

https://thecup.cat/wp-content/uploads/2022/06/Pineda13.5556.jpg

Poble de la mediterrània
El poble de Pineda de Mar està situat en un entorn envejable, entre la costa del mar Mediterrani i la serra del Montnegre. Esdevé un autèntic poble de la mediterrània amb tradició marinera. De clar clima mediterrani, les brises marines que s’emmirallen en les muntanyes temperen els calorosos estius i escalfen els suaus hiverns, aconseguint un clima perfecte durant tot l’any, per gaudir de la família, de la natura i de les tradicions més populars.

Entorn Ideal
L’activitat humana ha modelat el paisatge al llarg dels segles. Pineda s’ha anat transformant, d’un municipi de vinyes i oliveres arrenglerades en terrasses a camps de conreu i noves edificacions. El mosaic és divers però atractiu i hi trobem infinitat d’espècies animals i vegetals que, sens dubte, han trobat a Pineda, com a entrada principal al Parc del Montnegre, un entorn ideal.

Propostes destacades:

Arts d’estiu: El festival va començar l’any 2011 a Pineda de Mar amb vocació d’esdevenir un esdeveniment de referència a l’estiu. Des de llavors fins ara, han passat per Arts d’Estiu artistes com Juanes, Anastacia, David Bisbal, Rosario, Joan Manuel Serrat, Sergio Dalma o The Original Blues Brothers Band entre d’altres.
Ubicació Nou Espai Arts d’Estiu: Zona de la platja de Pineda de Mar

Festival Psychobilly: número 1 a nivell mundial, dins el seu gènere. És significatiu el fet què no hi ha cap altre festival del món dins d’aquest gènere en què una oferta musical es complementi amb una oferta turística tant important i variada, traient bon profit a la situació geogràfica privilegiada del municipi de Pineda de Mar.

Nadal a Pineda: Una fira comercial, cultural i turística on hi conflueixen artesans, comerciants i empresaris del municipi i activitats de dinamització sota el paraigües de la campanya de Nadal. Hi participen un centenar de parades i s’ofereixen al llarg dels dos dies una vintena de tallers gratuïts pels menuts.

Podreu trobar informació sobre el municipi i totes les activitats a https://www.visitpineda.com/

thecup-footer-logo-pineda-7

The CUP és un torneig de futbol juvenil referència en el sector on equips de gran nivell preparen la temporada amb les màximes garanties.

Media Partner

All contents © copyright